Yeni ambalajlama yöntemi ile Funky Fish

Yeni Trendler
Yeni ambalajlama yöntemi ile Funky Fish

İngiltere’nin önemli su ürünleri tedarikçilerinden Young firması ünlü perakende market zinciri Asda ile birleşip’ The Funky Fish Kitchen’ adı ile çok güçlü 11 yeni deniz ürününü piyasaya sürdü.

Asda’ya özel olan bu ürün grubu Young markasının Ready-To-Eat (Yemeye Hazır) ve Ready-To-Cook ( Pişirmeye Hazır) ürünlerini içermekte.

Projenin amaçlarından en önemlisi ise müşterilere haftada en az 2 defa balık yedirtmek ve insanlara bu alışkanlığın ne denli sağlıklı ve basit olduğunu göstermek.

Ürünlerin en büyük özelliği ise her balık müşterisinin gözünde büyüttüğü ve balık yemeyi belki de bir işkence haline getiren hazırlama ve koku derdinden tüketiciyi kurtarması. ‘Skinpack’ diye adlandırılan teknoloji ile paketlenen ürünler hazırlandıkları andaki durumları ile korunup müşterilere ulaştırılıyor ve müşteriye bir tek ürünü ısıtmak kalıyor. Aynı şekilde bu ürünler hazırlanma şartlarına göre ısıtmaya bile gerek kalmadan açıp yenilebilir özellikte müşterilere sunulmakta.

Ürünlerinin çeşitliliği ile farklı firmalarla yarış haline girmeye hazırlanan The Funky Fish Kitchen piyasaya hareketlilik getirecek gibi gözüküyor. ‘Skinpack’ teknolojisi ile istedikleri her ürünü taze veya donuk olarak insanlara iletebileceğini belirten Young firması CEO’su bu teknolojiyi ürün gamını arttırmak ve insanlara balık tüketimi alışkanlığını kazandırmak için muhteşem bir fırsat olarak niteledi. Bu teknoloji geleceğin paketleme teknolojisi olacak gibi gözüküyor.